Benvolgudes famílies,

Ja arriba el Carnestoltes!

Veniu amb l’AMPA a les rues del barri: ballarem, riurem i gaudirem de la bona companyia de les famílies de l’escola. Us esperem a tots els dies 1 i 2 de març:

Rua de La Sagrera: dissabte 1 de març. Quedem a l’escola a les 16.30h per maquillar-nos i preparar-nos. Pels que facin tard ens trobem als Jardins d'Elx a les 17.15h. Després de la rua la festa continua als Jardins d’Elx amb:
  • 18.30 h. – Espectacle d’animació infantil amb la Cia. Grup Bufanúvols. 
  • 19.30 h. – Xocolatada Infantil. Col·labora: A. E. i G. Pau Casals.
Rua de Sant Andreu: diumenge 2 de març. Quedem a les 10h al punt d’inici de la rua a Concepció Arenal, entre Dublín i Fabra i Puig. Després la festa continua a l’Escola amb:

  • 14:00 h. – Dinar de germanor. El menú consta d’amanida d’entrant, un segon plat a escollir en el moment de la compra del tiquet entre fideuà o un plat combinat (pollastre al forn, patates i croquetes), vaset de gelat de postre, begudes (coca-cola, fanta taronja, fanta llimona, aigua), cafès i tallats.
  • Una vegada acabat, continuarem ballant al ritme de la música, repassant les nostres coreografies.

Preu del menú pels socis de l’AMPA 5 euros, preu pels no socis 6 euros. L’AMPA subvenciona 1€ als socis per facilitar la participació i l’assistència. Venda de tiquets a partir del dimecres 19 fins el proper dissabte 22 de febrer. Les modalitats de pagament són les següents:

  • Al despatx de l’AMPA (dimecres de 15 a 18 hores, dijous i divendres de 9 a 12 hores i dissabte de 11 a 14 hores).
  • Ingrés o transferència al compte del Banc de Sabadell 0081-0058-85-0001547855. S’ha d’enviar per correu electrònic el rebut del pagament a ampa@ampapegaso.cat i indicar el(s) menú(s) escollit(s) (fideuà o plat combinat).
Al bloc de l’AMPA (http://blog.ampapegaso.cat/p/carnestoltes-2014.html) trobareu detallada tota la informació i també podreu consultar els tutorials de les disfresses, vídeos de les coreografies, fotos,... El nostre tema de la festa d’aquest any és Peter Pan, però qui vulgui venir amb una altra disfressa també és benvingut per acompanyar-nos a les rues i a la festa posterior que farem a l'Escola.

Grans i petits ens ho passarem d’allò més divertit!!!

Us hi esperem!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

HORARI DESPATX AMPA


Matins: Dilluns, Dimarts, Dijous i Divendres de 9 a 12 hores.

Tarda: Dimecres de 15 a 18 hores.

Telf: 93.340.91.50 / 93.340.94.04

Associació de Mares i Pares d'Alumnes de l'Escola Pegaso. Amb la tecnologia de Blogger.

TRADUEIX LA PÀGINA

AGENDA

TOTAL DE VISITES